IQ SELECT VINDT VOOR JOU DE
VASTE BAAN DIE BIJ JE PAST.
IQ SELECT VINDT VOOR JOU DE
VASTE BAAN DIE BIJ JE PAST.

Voor de mooiste vaste banen in de transport

Met het grootste aanbod vaste banen in de transport, bij de mooiste opdrachtgevers, is IQ Select echt ongewoon. We zien onszelf ook niet als uitzendbureau, maar als bemiddelaar naar vast werk. En de vacatures waarvoor wij kandidaten zoeken, verdienen het gewoon om ingevuld te worden. Stuk voor stuk banen met een langdurig perspectief, een goed salaris, fijne collega’s en het beste materiaal. Dat zijn de plekken die we voor jou vinden.

IQ Select voor kandidaten.
Sluit je aan.

Vanuit jouw wensen zoeken wij de best passende vaste baan voor jou. Onze samenwerking kenmerkt zich door rotsvaste waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Op die manier bouwen we een langdurig en fijne samenwerking op die voor jou en voor ons vruchtbaar is. Dat is ongewoon goed geregeld door IQ Select.
Wil jij kandidaat worden?

Meld je aan als kandidaat

Op zoek naar werk, maar vind je niet de passende baan?

Gelukkig kunnen wij het je iets makkelijker maken. Met onze Banenscan solliciteer je snel en gemakkelijk bij IQ Select en weten wij precies waar je naar op zoek bent. Wij vinden vervolgens eenvoudiger een baan die écht bij je past. Doe de Banenscan en ontdek hoe makkelijk solliciteren kan zijn. Ongewoon goed geregeld, dat is solliciteren via IQ Select.

Doe de banenscan