WIJ ZIJN IQ SELECT.
SAMEN VOOR HET BETERE WERK.
WIJ ZIJN IQ SELECT.
SAMEN VOOR HET BETERE WERK.

Het grootste aanbod vaste banen in de transport.

IQ Select schudt de markt van de transport voor jou wakker. We hebben heel veel vaste chauffeur vacatures bij de allermooiste bedrijven in de transport. Wij regelen het, ongewoon goed. Zodat jij gewoon de weg op kan als chauffeur. IQ Select gaat voor het betere werk…nee, het beste werk in de transport. Voor jou ongewoon goed geregeld.

IQ Select voor kandidaten. Gewoon de weg op.

Wij zoeken samen met jou de best passende en vaste baan voor jou. Dat doen we op basis van jouw wensen, zoals een eerlijk salaris, fijne werkomstandigheden We werken op basis van heldere waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en oprechtheid. Dat doen we, zodat jij het betere werk kan doen.

Bekijk de vacatures

Het grootste aanbod vaste banen in de transport.

Voor kandidaten zoeken wij altijd de best passende chauffeur vacatures bij mooie bedrijven. We noemen dat: het betere werk. Jouw vacatures promoten wij via ons innovatieve wervingssysteem en zorgen voor voldoende aanwas van sollicitanten. Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van je eigen afdeling personeelszaken. Daardoor zorgen we voor een echte boost van het aantal sollicitanten op je vacatures en vullen we openstaande vacatures snel. Dat is ongewoon goed regelen.

Middels het formulier meld je eenvoudig je vacature(s) aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vacature-intake.

Meld jouw vacatures aan