JOUW VRACHT VAN A NAAR B.
ONGEWOON GOED GEREGELD.
JOUW VRACHT VAN A NAAR B.
ONGEWOON GOED GEREGELD.

IQ Select vervult jouw vacatures.

Met ons unieke en innovatieve wervingssysteem promoten en vullen wij vacatures op een ongewoon goede manier. We werken als een verlengstuk van je organisatie en zorgen voor een merkbare boost van het aantal sollicitanten op je vacatures. Dat doen wij op basis van vertrouwde waarden, zoals afspraak is afspraak, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Samen met ons aan de slag voor het betere werk, dat is ongewoon goed geregeld.

We knokken voor
onze opdrachtgevers

Dat is geen loze belofte. We zetten altijd die stap extra die nodig is om de beste mensen op de beste plek te krijgen. Zodat we deze uiteindelijk vast in dienst kunnen nemen. We zijn proactief, hebben de expertise in huis die nodig is in deze wereld en bieden oplossingen voor instroom, werving, planning en HR. Wil je aan de slag met de modernste werver voor transportbanen? Met een partner die gebruik maakt van exclusieve werving via verschillende wervingskanalen die niet bang is om met de poten in de modder voor jou te knokken? Neem contact met ons. Dan bespreken we hoe we een langdurig en prettige samenwerking op kunnen zetten die voor ons allebei vruchtbaar is.

Je kan ook direct aan de slag met een vacature-intake. Meld met de knop hieronder je vacatures aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om door te pakken.

Meld hier je vacature aan

Eerst een goed gesprek?
Neem contact op.